Welcome to the site! Take a minute to register and join us. It's FREE! (and fun)
The ORIGINAL Aztek Fan Club Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
Always stay logged in

Login with username, password and session length
Home Gallery Help Login Register
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: HUD questions  (Read 779 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
dittohos
Member
*
Offline Offline

Posts: 10


« on: May 12, 2019, 02:09:18 PM »

I installed HUD in a basic.    Does the dealer have to program the car for it now?   Currently I get instant mileage, Compass, Temp I dont get a display on the HUD and Average mileage. I get wrong Trip range and average gas per mile(states getting 5 miles per gallon on freeway but instant is mid 20's). 
Any input would help?   
I do have 12VDC at both input pins. I am able to hear the HUD move up and Down just no image on window.  I have hooked up a second HUD unit and I get the same thing, Blank.
Logged
lonewolf04
Advanced User
***
Offline Offline

Posts: 53


« Reply #1 on: May 14, 2019, 07:28:31 AM »

I am guessing you pulled the whole dash out and just did a full dash transplant into your vehicle? I don't believe a program is needed because it is only operating off of class 2 data. Have you tried changing out the HUD switch? Possibly bad control switch for the dimmer portion not allowing it to power and display? The HUD also has 2 separate grounds, potentially one is not hooked up?
Logged
Pages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2013, Simple Machines
Theme Underground Yellow