Welcome to the site! Take a minute to register and join us. It's FREE! (and fun)
The ORIGINAL Aztek Fan Club Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
Always stay logged in

Login with username, password and session length
Home Gallery Help Login Register
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Parking Brake Still No Workie - Aztek Pro Needed!  (Read 1584 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
aztek07
Member
*
Offline Offline

Posts: 11


« on: July 16, 2008, 08:30:50 AM »

 Okay - posted a while back and now I just need some Aztek Experts to help!  I have had my parking brake checked out and the mechanic changed the pads and it still isn't working and even he is confused!  It stops rolling back, but it will not stop rolling forward when engaged.  He said that it looks like some kind of "clip" is missing and that may be the problem -  :huh:

I just need some help - I have to get my car inspected and it will be a no go if I can't get this fixed.

Please help!
Logged
chameleon-Kat
Senior Moderator
Lifetime Member
****
Offline Offline

Posts: 1068



« Reply #1 on: July 16, 2008, 10:14:06 AM »

Hhmm, If you have the AWD version (disk all the way around) the parking brake is actually a little mini drum type brake if my understanding is correct. This would require something other then normal 'pad' replacement for disk brakes. There may also be an adjustment for cable.
Logged

Pages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2013, Simple Machines
Theme Underground Yellow