2003 aztek new owner issues
Welcome to the site! Take a minute to register and join us. It's FREE! (and fun)
The ORIGINAL Aztek Fan Club Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
Always stay logged in

Login with username, password and session length
Home Gallery Help Login Register
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: 2003 aztek new owner issues  (Read 462 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Jtaytekker420
Member
*
Offline Offline

Posts: 8


« on: March 11, 2017, 09:39:49 PM »

Hey guys,not sure if anybody checks this anymore but I have gotten allot of good info from this site and love my tek. I have a 2003 awd aztek that I love..its maroon, i have the tent, and the cargo nets. I want all the rest of the accessories esp the cooler, sliding cargo tray, and door saddle bags. Right now my y2k is in the shop because it wouldn't stay running. I've changed the maf sensor, c305 ectomy, and still lights come on and now it won't stay running. I'll update as soon as mechanic let's me know until then, aztek4life!!!!!




Logged
Jtaytekker420
Member
*
Offline Offline

Posts: 8


« Reply #1 on: March 16, 2017, 07:22:12 PM »

Update: got the tek back today, mechanic replaced the idle air control valve, called me  an it ran great. Pd 180, started no probs, first time since I bought it i didnt have to give it gas while starting. Drove it to work parked an felt great. About 3 hrs later went out for lunch an tel wouldn't start. Called mechanic, he came out an jumped me, recommended getting a new battery. It started immediately with the jump pack, and I drove it home. Jus got new battery installed  an all seems great. Will update as it goes.
Logged
Jtaytekker420
Member
*
Offline Offline

Posts: 8


« Reply #2 on: April 04, 2017, 08:14:46 AM »

Update#2 So teks been doing great. Went back through the harness for the c305 to make sure it was correct and found a wire had gotten clipped during reinstall. Fixed it, have been driving for 2 weeks with no lights, the awd light and abs light are both off. So far so good. Aztek 4 life!!!!!
Logged
Majora097
Intermediate User
**
Offline Offline

Posts: 22

"The RoadTek"


« Reply #3 on: April 04, 2017, 05:04:41 PM »

So the c305 got rid of the AWD ABS lights..? I have my AWD ABS lights on, only issue with the Tek is I need to replace the tie rod end and a control arm bushing.
Logged

2002 Aztek AWD

Mods:
CAI
22" Light Bar
2 Baja Driving lights
c305 Ectomy

Planned:
Brush Guard
Winch
Front Hitch
Bigger Tires - ATs
Bedliner moldings
Pages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2013, Simple Machines
Theme Underground Yellow