Welcome to the site! Take a minute to register and join us. It's FREE! (and fun)
The ORIGINAL Aztek Fan Club Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
Always stay logged in

Login with username, password and session length
Home Gallery Help Login Register
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: 2002 Aztek  (Read 1341 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
scole171
Intermediate User
**
Offline Offline

Posts: 26


« on: August 12, 2011, 10:59:01 PM »

Runs fine till I come up to a stop light and when I get ready to go it will die almost like the idle it just too low and as I step on the gas it stalls out. It will also do this when trying to back out of a parking spot, just stalls. Shop say no codes show at all and they cannot recreate it. Any ideas?
Logged
ar4s1
Paid Member
100 Club Members
*****
Offline Offline

Posts: 678


Owner/operator of Tek Sgt & Mini Me


« Reply #1 on: August 13, 2011, 12:14:09 PM »

Could be a cracked vacuum line. My grandfather used to spray starting fluid all around the lines. When an unexpected rev would happen he knew that the ether had been sucked in through one of these cracks. Might not be the safest way to locate a leak but it sure did work!
Logged

PEWTER '01 GT 1SB, Pioneer AVIC-D2 in dash GPS, Code Alarm CA-610 remote starter,  custom exhaust, Spectre cold air intake, GP 5 spoke rims, Michelin HydroEdge tires, camping package,HUD, DIC

"To those who have fought for it, freedom has a sweetness unknown to the protected."
scole171
Intermediate User
**
Offline Offline

Posts: 26


« Reply #2 on: August 13, 2011, 12:27:48 PM »

If it blows up I will know I found it LOL
Logged
Pages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2013, Simple Machines
Theme Underground Yellow